Kisebb-nagyobb szösszenetek az én konyhámból http://etelekestortak.blogger.hu Az általam kipróbált recepteket igyekszem megosztani a nagyérdeművel. Mostanában többnyire süteményeket készítek (sütni jobban szeretek és erre azóta jöttem rá, mióta írom a blogot). Szoktam nevezni receptversenyekre is, több ilyen versenyen nyertem már. Ezáltal több főzőkurzuson is részt vehettem már életem párjával, sőt az idei "nyaralásunkat" is egy versenyen nyertem! :) Érdemes tehát próbálkoznom és fejlődnöm! Igyekszem, de hamarosan két gyermekes anyukává válok... hu ELKÖLTÖZÖM! http://etelekestortak.blogger.hu/2012/04/14/elkoltozom Igen, a hír igaz! :)

Az a helyzet, hogy úgy döntöttem a blogomat átrakom a blogspotra. Sokkal több lehetőség rejlik benne, a formázás, modulok köre is sokkal szélesebb, kezelhetőbb, Nektek is jobb, tehát az új cím:

Nassoló Naplopó

Fel tudtok iratkozni is, így folyamatosan láthatjátok a friss bejegyzéseket is.

Ezt a blogot nem fogom megszüntetni egyik napról a másikra. Legyen ideje mindenkinek átszokni az új helyre. :) Bár frissíteni nem biztos, hogy fogom.

Egyébként már sokan jeleztétek, hogy örültök a váltásnak, jobb, hogy ott van a blog és átmásoltam 100 bejegyzést tegnap, szóval mindent megtaláltok ott is. :)

Remélem tetszeni fog a változás, nekem könnyebb és igyekszem számotokra is egy olyan blogot alkotni, ahova öröm betérni! :)

Köszönöm, hogy olvastatok eddig és remélem ott is olvasni fogtok. ha kérdéseitek vannak, nyugodtan keressetek, itt is megtaláltok még, de egyre kevésbbé.

Ott a blogok facebook oldala is:

https://www.facebook.com/NassoloNaplopo

Sziasztok!

]]>
Sat, 14 Apr 2012 12:08:04 +0200 23435_70237